keresés

2015. december 7., hétfő

Kocoum után Vincent Vega az internet új sztárja

Először Kocoum 



Így hirtelen lehet nem mindenkinek ismerős ez a két név, de aki már látta, vagy hallott Quentin Tarantino híres filmjéről a Ponyvaregényről, vagy esetleg nagy Disney rajongó és már látta a Pocahontast, az sejtheti kikről van szó.



A Pocahontas mesefilm még 1995-ben jött ki, de úgy látszik, hogy még csak most kezdik felfedezni az internetezők a filmben rejlő potenciált, hiszen az egyik főszereplőből, Kocoum-ból is készült gif. Egy jó ideig, (főleg 9GAG-en és Imgur-on) csak Kocoummal lehetett találkozni, és ennek a gifnek a különböző változataival. Akinek nem rémlik, Kocoum azért szalad így őrjöngve, hadonászva mint egy őrült, mert látja a jövőbeli menyasszonyát, Pocahontast csókolozni John Smith-el. Ez a "reakció gif" olyan esetekben használatos, mint a "Az én reakcióm amikor..." nevetű posztoknál. 2015 nyarán terjedt el, és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt, viszont helyette felkaptak az internetezők egy másikat.

Vincent Vega


Aki látta a Ponyvaregényt, annak ismerős lehet az a jelent amikor Vincent Vega (alias John Travolta) Mia Wallace-ért megy (alias Uma Thurman), és csak a mikrofonból hallja a hangját. Ekkor körbenéz a szobában és nem érti honnan jöhet a hang. Ebből a jelenetből készült el a "Confused Travolta" nevezetű gif is ami mára elárasztotta az internetet. Ezt a gifet, ahogy a neve is írja "zavarodott" helyzetekre használják. Még 2012-ben csináltak belőle először gifet, majd néhány hete kapták fel megint az internetezők. Mint amikor eltévedünk a boltban, lemaradunk a szüleinktől és nem tudjuk merre keressük őket, vagy amikor nem tudjuk miből milyet kell venni. Azért egy átlag férfi nem biztos hogy tudna választani a babák közül. Ezt történt azzal az apukával is aki posztolta az alább látható gifet, amikor megkérdezte a kislányát, hogy mit szeretne karácsonyra, aki csak annyit válaszolt, hogy egy babát...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése