keresés

2015. december 4., péntek

A Samsung és a CES awards

Ezen a héten a Samsung sikerét érdemes bemutatni, mivel igazán kiemelkedő díjátadó gálát tudhat maga után. Szinte mindent megnyert amit egy cégnek meg lehet/kell és így méltán lehet büszke magára, dolgozóira és mindenki másra aki közreműködött eme sikerben. Na de lásuk is miről van szó.



November 17-én megrendezésre került a szokásos évi Consumer Electronic Shows(CES) amely gálán a szervező, a Consumer Technology Associaton(CTA) ítéli a díjakat már 1976 óta. Maga a díj leginkább az innovatív terméktervezést és a kimagasló mérnöki megoldásokat tartja szem előtt. A Samsung kiemelkedő 38 díjat zsebelt be, ami nem kis teljesítmény és ebből 3 Best of Innovation award-ot is amellyel a kiemelkedő dizájnt és mérnöki munkát ismerik el.  A Samsung 18 kategóriában ért el sikereket mint, TV, monitor, mobil, tablet, digitális képalkotás.

Legfontosabb termékek:

Samsung Gear S2: Eme innovatív és lenyűgöző okosóra legfőbb újragondolása az intuitív kerek kijelző és a forgatható gyűrű, ami rendkívül egyszerűvé teszi a kezelhetőséget. A Gear S 2 képes értesíteni az e-mailekről és naptárbejegyzésekről is és mint nagy újítás mostmár üzenetet is küldhetünk vele.

Galaxy S6 Edge +: Ezen 5,7 hüvelykes óriás bár kiemelkedő paraméterekkel rendelkezik mégsem a külsejével hódít. Ugyanis, a Samsung legfejlettebb kamerájával rendelkezik amivel lenyűgöző minőségű képeket és videókat készíthetünk. Emellett gyors vezetékes és vezeték nélküli töltés is elérthető rajta, illetve az okostelefonok között bivalyerős processzorral rendelkezik.


Samsung Galaxy View: Inkább hasonlít egy TV-hez mintsem egy tablethez, de éppen emiatt lenyűgöző élményt ad a videó- streaming, interaktív játékok és egyéb digitális alkalmazások lejátszása közben, hála a videó alapú felhasználói felületnek.



Samsung 950 PRO 512GB: Ez az első merevlemez meghajtó NVMe M.2 formájú vertikális NAND(V-NAND) technológiával amelyet a csúcsteljesítményű PC-k, laptopok és üzleti felhasználók igényei szerint alakítottak. Leginkább azok számára előnyös akik villámgyors sávszélességet várnak el olyan feladatokhoz mint, számítógépes tervezés, adatelemzés vagy mérnöki szimulációk.


Samsung 850 PRO 2TB: A világ első 2 terrabyte-os felhasználói SSD-je, a Samsung 850 PRO 2TB egy nagy teljesítményű és sűrűségű tároló eszköz, amely rendkívül gyors adatelérési és programbetöltési időt biztosít, és rendkívül megnyerő az energiahasználat terén. Az élettartama kiváló és ezalatt megbízható és kiemelkedő teljesítményt nyújt minden felhasználó számára. 


Samsung 128GB UFS: Az első olyan mobil memória, amely a várva-várt Universal Falsh Storage 2.0 szabványra épült. Ez az ultra-gyors csomag a legnagyobb kapacitású, legnagyobb teljesítményű, legvékonyabb és a legkisebb beépített tároló memória mobil eszközök számára. Gyors elérést kapunk a 20+ megapixeles kamerákkal rögzített képekhez és 4K-s videókhoz, valamint támogatja a z5G kapcsolatot és rövid töltési időt biztosít. 

Samsung 12GB LPDDR4: A világ legnagyobb sűrűségű mobil DRAM  chip-je  lehetővé teszi az akár 6GB csomagok használatát 3,41 GB/s-os sávstélességgel ami 3X-or nagyobb mindne eddigi adatforgalomtól. Képes befogadni a legmodernebb UHD kijelzős mobilok, tabletek valósidejű multitasking forgatókönyveit, mindeközben csak 50% enerigát felhasználva, ami optimális sűrűséget jelent az új 64 bit-es rendszerek között.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése