keresés

2015. december 8., kedd

A játék pénzért

Mint tudjuk bitcoint az ember két féle módon szerezhet. Bányászhat, vagy vehet. Mondjuk az utóbbinak magas a kockázat tartalma, mert ki tudja, hogy a mondjuk a ma 350 dollárét vett bitcoinunk mennyit fog érni holnap. Nő, esetleg csökken? A bányászás a kezdetben jó eséllyel hozott bitcoinokat, ám ma már gyakorlatilag egy házi erőműre van szükség, hogy ez is sikeres legyen. Ám most itt a harmadik megoldás, egy Játék.

A játék


Ha azt nézzük, akkor a Bitcoin már önmagában is egy hazárdjáték. Most azonban a fejlesztők egy valódi, okostelefonokra, alkalmazásként letölthető játékot dobtak a piacra. Igaz itt nem a kriptovalutáért, hanem annak egy váltópénzéért, a Satoshiért. Viszont maga a játék tényleg teljesen ingyenes
A játék neve Wheels of Bitcoin, magyarul a Bitcoin kerekei, pénzt keresni pedig meglehetősen egyszerű, elvégre gyakorlatilag egy szerencsejáték az egész. A itt megkeresett- vagyis inkább nyert - pénzt pedig a Xapo Bitcoin számlánkra kerül, mely természetesen szintén ingyen. Ide naponta háromszor kérhetjük a nyeremény kifizetését, majd a befolyt összeget akár azonnal el is költhetjük a Xapo boltjában. „Jelenleg játékok és Udemy kurzusok szerepelnek a kínálatban."



Hogyan és mit lehet játszani?


A játékban három külön felé módon lehet pénzt szerezni. Az első maga a játék. Pörgetünk a kerékkel, majd elkérjük a kijött pénzösszeget. Fontos megjegyezni, hogy minden alkalommal újra tekerhetünk, dupla vagy semmi alapon. A nyert összeget sosem kötelező elfogadni, ám az ingyenes applikációk szokáséhoz híven minden újrapörgetés előtt kapunk egy kis reklámot. (Naponta háromszor fogadhatunk el összeget.)
A második mód az, hogy elfogadunk a Supersonic különböző ajánlatokat. Hogy ha letöltünk egy alkalmazást, esetleg megvásárolunk valamit, akkor extra, egészen magas értékű Satoshikat kaphatunk érte.
A harmadik mód pedig a barátok meghívása, mely ma már a legtöbb játékban megtalálható. Itt az általunk szerzett emberek nyereményéből is kapunk 50%-ot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése