keresés

2015. december 5., szombat

A Google és a tablet esete

Mint tudjuk, a Google a telefonok után a tabletek piacán is igyekszik maradandót alkotni ám nagy kérdés, mennyire esz esélye megragadni az Apple,Samsung,Microsoft mellett akik már azért egy megszokott vásárlói körrel rendelkeznek ezen a piacon míg a Google nagyon nem. Főleg, mivel a kiírt határidő sem sikerült eddig.

Google Black Pixel C:

A Google régóta viaskodik a tablet piaccal és a vevőkkel, hisz mint tudjuk, a Nexus mint okostelefon elég jó húzás volt tőlük, még úgyis, hogy elég sok országban nem kapható és Európa elég sokszor kimarad a Google buliból de táblagépek terén eddig visszafogottak voltak, most viszont eljött a Black Pixel C ideje. Bár már november vége óta a piacokon kellene lennie úgy néz ki most végre tényleg jön. Honnan tudható? A holland kollégáknak köszönhető akik véletlenül feltették az előrendelhető kategóriába az egyik online boltjukba és bár azóta korrigálták a hibát, elég valószínű hogy ez tényleg azt jelenti, hogy jön jövő hét kedden. 

Adatok:

A tablet a telefonokhoz hasonlóan az Android Marshmallow rendszert fogja futtatni. A processzor erejét a Nvidia Tegra X1 fogja hajtani 3 giga RAM kíséretében. A lenyűgöző látványt egy 10,2 hüvelykes 2560X1800 felbontású kijelző fogja biztosítani. A "csomagnak" két fajtája lesz, egy 32 GB-os és egy 64 GB-os az előbbi 499 dollár(143392Ft) míg utóbbi 599(172128Ft) lesz. Kiegészítőként míg vásárolhatunk hozzá dokkolót is ami 135 fokos dőlésszöget tud biztosítani. Az energiahatékonyság is kiemelkedő, egyetlen töltéssel az előrejelzések szerint 2 hónapig bírja a gépelést, de akár önmagát is tudja tölteni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése