keresés

2015. szeptember 29., kedd

Élőben a Youtube-ról

"Nem számít, hol vagy most szombaton, az első sorból hallhatod a Pearl Jamet, Beyoncét, Ed Sheerant és a Coldplayt a 2015-ös Global Citizen Fesztiválon, élőben a YouTube-on" – olvashattuk a YouTube hivatalos blogján.
De nem csak nagy, nyilvános eseményeket láthatunk a ott, mintha csak tévében néznénk: saját csatornánkat is közvetíthetjük élőben, vagy válogathatunk az éppen zajló "események" között, legyen az akár egy házi zeneprodukció, kritika vagy játék.


Ahhoz, hogy saját élő adásba kezdjünk, előbb igazolnunk kell, hogy létező személyek vagyunk (pl. egy SMS-ben elküldött kód megadásával), és természetesen el kell fogadnunk egy (sokak által soha el nem olvasott) Feltételek szöveget is.

YouTube Gaming

Ez a szolgáltatás automatikusan összegyűjti az összes élő adást és az összes játékkal kapcsolatos videót. A nézők személyre szabott játék-ajánlatokat kapnak az összegyűjtött játékaik és csatornáik alapján – ahogy azt már a "normál YouTube-on" megszokhattuk. (Természetesen készültek hozzá appok is, android és iOS rendszerekre egyaránt.)

A live streaming új béta-verziójának hírét a gamereknek szóló fejlesztések végén említik, a promóvideó is elsősorban a játékról szól.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése