keresés

2014. október 4., szombat

Mémet gyártottak a trollok az abúzált lányból

Teljesen összeomlott a tinilány, akit egy baráti összejövetelen bedrogoztak és megerőszakoltak. Ha ez nem lett volna elég, a meztelen fotóit még ki is tették az internetre, az online közösség pedig brutális tréfát generált belőle.



A 16 éves Jada nemi erőszak áldozata lett, miután a barátai elkábították, valamint, a lány öntudatlanságát kihasználva, különféle megalázó poziciókban fényképezték le őt, amit rögtön meg is osztottak a neten. Az internetes közösség természetesen kapva kapott a lehetőségen, és egy új fogalomnak, a #jadapose hashtag-nek adtak életet: A jadapose alany a hátán fekszik, bal karja maga alá van csavarva, jobb keze a hasán nyugszik, bal lába ki van nyújtva, a jobb pedig nagyon furcsán behajtva és kitekeredve.

Az erőszak áldozatává lett lány a nyilvánosságot vállalva kijelentette: amit a képen látnak, az nem az igazi éne, az csak a testét ábrázolja. Elmondása szerint a buli éjszakáján puncsot itattak vele, amiben a kábító hatású anyag lehetett, jómaga is csak akkor szembesült a képekkel, amikor azok rohamosan kezdtek el terjedni a neten.

A kérdéses képeket azóta természetesen eltávolították, a feltételezett elkövetők ellen rendőrségi nyomozás indult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése