keresés

2014. október 7., kedd

A Microsoft bejelentette az új Windowst

Szeptember végén bemutatta új operációs rendszerét a Microsoft. A Windows 8-hoz képest nagyot váltottak, ezt hangsúlyozza az is, hogy a rendszer a Windows 10 nevet kapta.

Újítások
A gyártó szakít a korábbi csempés Metro kezelőfelülettel, melyet  minden modelljén -telefonokon, notebookokon, tableteken is -alkalmazott.



A Windows 8 új kinézetét ötvözik a Windows 7 praktikus elemeivel, így azoknak sem kell tartaniuk akik hadilábon álltak a 8-cal.

Nem a Start menü az egyetlen változás. Az előzetesben már a Modern felülethez írt alkalmazások is futtathatóak ablakban. Valószínűleg ezt is a nem érintőképernyős eszközt használók miatt lépte meg a vállalat.

Élre törne a Microsoft
Már korábban több rosszindulatú pletykát lehetett hallani az új operációs rendszerről, melyek szerint a Microsoft ennek segítségével szeretné felülmúlni a gyenge tablet-eladásokat.
Az új program mellet új, jóval kiforrottabb táblagépekkel jelennek majd meg a piacon. Reményeik szerint ezeknek köszönhetően majd megnő a windowsos tabletek iránti érdeklődés.
Annak érdekében, hogy ne legyen annyi elégedetlen vásárló, mint a Windows 8 esetében, valószínűleg a felhasználókat is bevonják majd az új operációs rendszer fejlesztésébe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése