keresés

2013. november 29., péntek

Kiéhezett háziasszonyok várták a NoSalty megújulását



A NoSalty webszakácskönyv 3 napos diétára fogta az érdeklődőket a saját átalakulása érdekében. Bár a 2008-ban hobbiblogként indult oldal mára piacvezetővé vált, a megújult külső mellett számos tartalmi újdonságot is bevezettek. Például elkészítették Magyarország legnagyobb publikus alapanyag-adatbázisát (1190 darab), ami mögé kalória- és tápanyagtartalmat rendeltek. Ez azt jelenti, hogy nemsokára minden receptjüknél szerepelni fognak ezek az adatok, tehát például, aki laktóz- vagy cukormentes étrendet tart, külön szűrhet ezekre az alapanyagokra.


Ráadásul a megújulás óta saját cikkeket is közölnek gasztro- és életmód témákban, amitől azt remélik, hogy a vezető internetes női lapok közé repítik magukat. De a hattagú szerkesztőség Máté Csaba főszerkesztő vezetésével azon is dolgozik, hogy egy kicsit ráneveljék a magyar nőket a minőségibb alapanyagok használatára.
De a NoSalty oldala megmaradt igazi netközösségi élménynek. A társaság nem jelenik meg offline eseményeken, nem vadásznak felhasználókat főzőtanfolyamokon vagy futóversenyeken, egyszerűen csak szájról-szájra terjed, és önmagát gerjeszti az oldal, mondjuk azzal, hogy a különféle diétákat vagy divatos fogyókúrákat tervezőket maximálisan kiszolgálja.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése